Принц Чарлз със съпругата си Камила
Принц Чарлз със съпругата си Камила / Guliver/Getty Images
Канада отбеляза 150-ия си рожден ден с тържества в 13 провинции и шест часови пояса - от Нюфаундленд до Юкон. За честванията в страната пристигнаха британският принц Чарлз и съпругата му херцогинята на Корнуол Камила.

ВИЖТЕ ЗАБАВНИ СНИМКИ НА ПРИНЦ ДЖОРДЖ И ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ

Посещението на кралските особи не мина без голяма доза смях. По време на церемония за посрещането им в канадския град Икалуит двамата не можаха да сдържат смеха си, наблюдавайки традиционно гърлено пеене на инуитите.
Не можем да отречем, че Чарлз и Камила наистина положиха усилия да спазят благоприличие, но това се оказа непосилна задача и двамата избухнаха в смях.
Канадският град Икалуит е столица на Нунавут, най-голямата територия в Канада, която се отличава с много суров климат и дълга мразовита зима. Голяма част от населението в Икалуит са инуити. Тяхното традиционно гърлено пеене представлява състезание между две жени, които издават странни звуци.

Това е 18-ото посещение на принц Чарлз в Канада, която е част от Общността на нациите, обединяваща бивши британски колонии.
Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол бяха сред хилядите гости, които отбелязаха 150-годишнината на страната с масово парти, придружено от строги мерки за сигурност.

Още смях с кралските особи:

Принц Джордж отказа да поздрави канадския премиер (ВИДЕО)

Как кралица Елизабет засрами внука си Уилям (ВИДЕО/СНИМКИ)

11-годишният принц на Норвегия показа как се нарушава кралски протокол (ВИДЕО)

Малкият принц Джордж посрещна семейство Обама по пижама (СНИМКИ)

Най-големите гафове на принц Филип през годините