Принц Свере Магнус
Принц Свере Магнус / Guliver/Getty Images
Принц Свере Магнус открадна вниманието по време на тържествата за 80-годишнините на краля на кралицата на Норвегия - крал Харалд Пети и кралица Соня.

11-годишният принц изглежда се отегчи на кралския балкон и реши да се възползва от вниманието и да демонстрира няколко забавни движения.
Което мигновено го превърна в истинска интернет знаменитост.
Изглежда принц Свере Магнус е наследил чувството за хумор на баща си принц Хаакон, който предната вечер напусна гала вечеря, за да обръсне брадата си. Принцът обърка всички гости, като се завърна с напълно гладко лице.
Честванията 80-годишнините на краля на кралицата на Норвегия започнаха на 9 май. За тържествата в Осло пристигнаха кралски особи от Европа и президентите на Финландия и Исландия, посочва БТА.
Крал Харалд Пети и кралица Соня получиха много поздравления, включително от премиера на страната Ерна Сулберг и дипломати.

Сред гостуващите кралски особи бяха кралят на Холандия Вилем-Александър, кралицата на Дания Маргрете Втора, кралят на Швеция Карл XVI Густав, кралят на Белгия Филип, представители на кралските семейства на Великобритания, Испания и Люксембург.

Крал Харалд Пети навърши 80 години на 21 февруари и отпразнува рождения си ден заедно със семейството си. Кралица Соня ще навърши 80 години на 4 юли.

Още забавни кралски случки:

Принц Джордж отказа да поздрави канадския премиер (ВИДЕО)

Филип "Поразяващата уста"

Разкриха защо принц Джордж винаги е с къси панталонки (СНИМКИ)


Принц Джордж посрещна семейство Обама по пижама (СНИМКИ)