/ Guliver/Getty Images
"Бон Джоуви" ще се съберат в оригиналния си състав за церемонията по въвеждането им в Залата на славата на рокендрола, съобщи Контактмюзик.

Легендарната банда се готви да изпълни няколко песни на церемонията на 14 април в Кливланд. Сега става ясно, че за събитието "Бон Джоуви" ще са в оригиналния си състав, т.е. с Алек Джон Съч и Ричи Самбора.

Групата "Бон Джоуви" с първи албум след напускането на Ричи Самбора

Алек напусна бандата през 1993 г., а Ричи го последва през 2013 г. Двамата обаче ще се завърнат, за да се появят на сцената заедно с вокалиста Джон Бон Джоуви, барабаниста Тико Торес и изпълнителя на клавишни Дейвид Брайън.

"Разговорът ми с Алек по телефона за предстоящото събиране на бандата бе чудесен",  заяви Тико Торес пред сп. "Билборд". "За своеобразното пътуване като банда бяхме заедно за известно време и е хубаво, че ще можем да пресъздадем това не само за самите нас, но и за феновете. Предполагам, че когато се съберем със старите приятели, ще има много емоционални мигове", допълни той.
 

Guliver/Getty Images


Фронтменът на групата - 55-годишният Джон Бон Джоуви, неотдавна разкри, че за предстоящото й турне в 30 града в САЩ непременно да обуе старите се маратонки. "Нося едни и същи маратонки от 15 години", каза той и допълни "Те ще са ми нужни за турнето".

То ще стартира на 14 март с концерт в Денвър и ще приключи на 14 май с шоу във Вашингтон.
БТА