България има своята нова „Мис България“ 2019 и това е бившата адреналинка Радинела Чушева. Ради отдавна е известна на родната публика от малкия екран.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мис България 2019 😍 #missbulgaria @grand_hotel_bansko

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Каналът "Красивите българки" във vbox7 разказва:

Радинела е на 23 години и учи журналистика в УНСС. Нейната страст са танците и поезията.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mis Bulgaria 2019 ❤️🥰🌸

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


От Instagram профила на Радинела се вижда, че освен танците и поезията, явно и фитнесът ѝ е голяма страст, защото изглежда впечатляващо по бански.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) onТя обича луксозните пътувания и при едно от тях посещава ресторант от веригата на известния Нусред Гьокче, като двамата се снимат дори.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am totally inlove 😻😻😻

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Румяна Данаилова от Варна спечели титлата "Мис България Глоуб" 2019 и ще представи България на едноименния световен финал. Второ място е за Стелияна Иванова, на 18 години от Пловдив, която ще представи България на конкурса "Miss Earth". На трето място застана Мария Попова от Асеновград,на 22-години. Завършила е спортно училище, с профил "Волейбол". В момента има свой бизнес.

Тази година конкурсът „Мис България“ бе посветен на екологична кауза – глобалното замърсяване. Събитието се проведе в три отделни тура.

Последната носителка на короната Тамара Георгиева изтърпя доста подигравки, след като спечели надпреварата миналата година.