Томас спечели елиминационната битка
Амелия-Мира не успя да постави абсолютен рекорд и да отстрани четвърти участник в „Игри на волята: България“. Тя се изправи в битка срещу Томас.

Двамата трябваше да наредят правилно домино с български шевици и букви от Глаголицата. Войните трябваше да събират елементите един по един, минавайки през три препятствия по трасето - греда за баланс, падаща стена и колчета в земята, по които трябваше да минат. Амелия-Мира направи две сериозни грешки, които позволиха на Томас да спечели битката и по този начин да я отстрани от играта.

Игри на волята
NOVA

След края на битката Томас заяви, че спира с коалициите и вече всеки ще играе сам за себе си.

Във вилата повечето от Славяни бяха щастливи да разберат, че именно той е спечелил битката, но вечерта им беше помрачена от съобщението на Георгиос. Гъркът заяви, че заради контузията си, получена на битката за територия в понеделник, няма да може да продължи участието си в шоуто и също като Атанас му се налага напусне шоуто. Новината разстрои всички, но най-вече Веселин, който беше най-близкият приятел на Георгиос в шоуто. Как ще се справят Славяни, които изведнъж останаха само петима, ще разберем в следващите седмици.

Игри на волята
NOVA

Понеделник предстои битката за територия. Траки продължават да са племето, което не е виждало лукса. Дали това ще се промени, особено след като Александър се завърна или Славяни ще вземат поредна победа, независимо, че са само петима? Отговорите в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Кой е Георгиос от „Игри на волята“ - еротичен модел, лидер или магнит за жените? (ВИДЕО)

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram