Александър се завърна при Траки
В четвъртък се проведе и втората номинационна битка за седмицата. Георгиос и Март отново не участваха в нея заради контузиите им, но според Амелия-Мира Март го е страх да ходи на битка, защото може да го номинират. Дали това е така и дали няма и двамата силни Славяни да последват съдбата на Наско, който напусна шоуто заради контузия?

NOVA

В битката вчера участваха по петима от всяко племе. Водещата Александра Сърчаджиева им показваше комбинация от символи, а те трябваше да запомнят правилното им подреждане. След това по сигнал на водещата трябваше да разкриват знаците един по един. До финалния рунд стигнаха Стоян от Славяни и Пламен и Стефания от Траки. Стоян обаче сбърка, а двамата Траки показаха завидна памет и спечелиха битката за своето племе.
 
Близначките от „Игри на волята“ такива, каквито не ги познавате (ВИДЕО)

Най-много номинации отново събра Амелия -Мира, която се превръща в участника с най-много участия в елиминационни битки, но дали ще успее да се справи с Томас, ще разберем в петък от 21:00 ч. по NOVA.

NOVA

Александър се завърна в племето на Траки. Разказът му за болницата, обаче ядоса останалите от племето. „Обясни каква диагноза са му сложили, колко му е било тежко. Не може това момче да се държи като мъж“, заключи Радостина. Каква ще е съдбата на „капитан Америка“, ще разберем в следващите епизоди.

NOVA

Днес предстои втора поредна битка между войни от Славяни, която ще реши кой да остане и кой да напусне шоуто завинаги.

Изненадваща номинация в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Дали опитът в тези битки ще бъде достатъчен на Амелия-Мира или мъжката сила на Томас ще се окаже непосилна за преодоляване? Освен това зрителите ще научат каква е съдбата на Георгиос и Март, остават или напускат „Игри на волята: България“? Всичко това от 21:00 часа по NOVA.