Радостина спечели пир за племето на Траки
На последната битка за територия трима от участниците се контузиха - Март, Георгиос и Атанас напуснаха преждевременно играта с различни наранявания на краката. Според Роберта тези контузии са породени от липса на стратегия и желание за изява на мъжете.
 
Славяните отново се къпят в лукс след битката за територия в „Игри на волята“

Контузията на Атанас обаче се оказа доста сериозна и още вчера Наско напусна шоуто. „За мен беше чест да участвам в „Игри на волята“, бяха последните му думи и дори Добрин показа, че Атанас ще му липсва.
 
Междувременно се проведе и капитанската битка, която отново изправи една срещу друга две жени - Роберта и Радостина мериха сили в изпитание за издръжливост и баланс.

NOVA

Трябваше да балансират делва на везна с един крак. Тина успя да се задържи по-дълго и по този начин спечели битката, след което можеше да избира между две награди - пир за цялото племе или два гласа на следващите номинации. Радостина избра пир за племето, вместо лична награда за себе си, с която щеше да има решаващ глас в номинациите, но дали не сбърка, ще разберем в следващите дни.

NOVA

Тази вечер предстои първата номинационна битка за седмицата. Дали контузиите при Славяни няма да се окажат фатални и те отново ще трябва да номинират или пък загубата на Атанас при Траки ще коства загуба и първи номинации за Траки? Всичко това ще разберем от 21:00 ч. пo NOVA.
  
Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram