Наско напусна „Игри на волята“ заради тежка контузия (ВИДЕО)

Радостина спечели пир за племето на Траки

Радостина спечели пир за племето на Траки
На последната битка за територия трима от участниците се контузиха - Март, Георгиос и Атанас напуснаха преждевременно играта с различни наранявания на краката. Според Роберта тези контузии са породени от липса на стратегия и желание за изява на мъжете.
 
Славяните отново се къпят в лукс след битката за територия в „Игри на волята“

Контузията на Атанас обаче се оказа доста сериозна и още вчера Наско напусна шоуто. „За мен беше чест да участвам в „Игри на волята“, бяха последните му думи и дори Добрин показа, че Атанас ще му липсва.
 
Междувременно се проведе и капитанската битка, която отново изправи една срещу друга две жени - Роберта и Радостина мериха сили в изпитание за издръжливост и баланс.

NOVA

Трябваше да балансират делва на везна с един крак. Тина успя да се задържи по-дълго и по този начин спечели битката, след което можеше да избира между две награди - пир за цялото племе или два гласа на следващите номинации. Радостина избра пир за племето, вместо лична награда за себе си, с която щеше да има решаващ глас в номинациите, но дали не сбърка, ще разберем в следващите дни.

NOVA

Тази вечер предстои първата номинационна битка за седмицата. Дали контузиите при Славяни няма да се окажат фатални и те отново ще трябва да номинират или пък загубата на Атанас при Траки ще коства загуба и първи номинации за Траки? Всичко това ще разберем от 21:00 ч. пo NOVA.
  
Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram