Марешка е поредният участник който напусна „Игри на волята: България“. В петък вечер тя се изправи в битка за оцеляване срещу Амелия-Мира.

Двете трябваше първо да се изкачат по незавършена стълба, местейки стъпалата нагоре, за да стъпват по тях. На върха трябваше да вземат ключ, с който да отключат пъзел и на финала да наредят пъзела, изобразяващ българска шевица. Марешка беше по-бърза с качването, слизането и отключването, но пъзелът се оказа непосилна задача.

Амелия-Мира от „Игри на волята“ е модерна фитнес майка и веган (ВИДЕО)

Амелия-Мира за пореден път доказа, че този тип задачи са й любими и успя да победи в битката и по този начин се превърна в единствения участник, който е печелил три елиминационни битки.

Но въпреки победата си Амелия не беше щастлива, дори напротив. „Разделям се с приятел. Това е първата победа, която не ми е сладка. Ще ми бъде тежко без нея“, сподели победителката.

NOVA

Обратно в лагера Амелия-Мира сподели на Роберта, че двете трябва да се опитат и да обърнат номинациите, защото мъжете са много силни и са решени да номинират жените. Роберта не се съгласи с нея и заяви, че ако човек е силен ще продължи напред и не е съгласна да има коалиции. Дали обаче това е правилната стратегия за Славяни?

Прабългари бяха погълнати от Траки и Славяни

В понеделник предстои битката за територия. Дали най-накрая Траки ще успеят да се преборят за луксозната къща? Те са единственото племе, което все още не е опитвало лукса. Славяни са разколебани, но дали ще се съвземат от поредните загуби и ще успеят да се мобилизират в най-важната битка? Всичко това ще стане ясно в понеделник, 20.00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram