/ NOVA
Какво е съдбата на Венцислава в „Игри на волята“?
Племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То беше най-малобройното племе и това беше причината да бъдат погълнати от другите две племена.
 
Битката за територия се проведе само между Траки и Славяни, като освен за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войн от Прабългари. „Не е приятно да те избират като продукт на пазара“, заключи Роберта.

Бояна срещу Атанас в елиминационна битка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Племената стартираха от плажа и трябваше да плуват до понтон, там трябваше да развържат топка и да се върнат с нея на брега. На брега трябваше да я вкарат в кош и чак след това можеше да стартира следващият участник. Славяни се справиха по-бързо с шестте топки и заслужиха правото да са в лукса и да избират първи, а Траки ще са в рибарската хижа през тази седмица.
 
Първият избор на Славяни беше Роберта, защото според племето те имат нужда от силна жена. Траки взеха Пламен, защото смятат, че той освен силен е и умен и има много качества. Вторият избор на Славяни беше Стоян. Те заявиха, че той е показал добри умения, а и не искат „изгнили ябълки“, какъвто смятат, че е Юлиян. Вторият избор на Траки беше най-труден, защото племето се чудеше между Венцислава и Юлиян.

Венци е с контузена ръка и това беше основния мотив да не изберат нея, а Юлиян. Повечето виждат в негово лице освен силен играч и голям манипулатор и тактик, който може да настрои племето. В крайна сметка Траки се спряха на Юлиян, като най-яростен противник на решението бе Александър. Дали чувства заплаха за трона си и дали Юлиян няма да го измести, ще разберем в следващите дни.

Игри на волята
NOVA

Венцислава не беше избрана от нито едно племе. „Яд ме е, че си тръгвам без битка“, сподели тя. Каква ще бъде нейната съдба и ще се завърне ли в предаването, ще разберем тази вечер в 21.00 ч. по NOVA. Днес ще видим и първата капитанска битка, която ще се проведе само между двама капитани, тези на Траки и Славяни. Как ще бъдат избрани капитаните, каква ще е битката, кой ще спечели и каква ще бъде наградата му, предстои да видим.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram