Бояна напусна играта
Атанас победи Бояна в елиминационната битка в петък вечер и за втори път се доказа като силен играч, подценяван от по-голямата част от Траки, а и не само.

Атанас отново е номиниран в „Игри на волята“

В битката двамата трябваше да преминат през трасе с препятствия, носейки рула рибарски мрежи. След това трябваше да ги разпънат и да вземат ключовете скрити в тях, после ги очакваше дървена греда, на края на която имаше сандък, който да отворят с ключовете. В сандъка се намираха корда и кукичка, които те трябваше да вземат и да преминат през въженото препятствие. На финала пред всеки имаше дървена риба, от която те трябваше да извадят 10 котви, сглобявайки си въдица.
 
Атанас беше много по-бърз и си спечели прякора „Елиминаторът“, но дали това не е поредната тактика на племето му, ще разберем следващата седмица. „Щастието е в хората около нас“, бяха последните думи на Бояна, която напуска шоуто.
 
Прабългари отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята“

Освен нея в „Игри на волята: студио“ зрителите чуха и първите думи на Йоана, която също напусна играта, но по собствено желание.

NOVA

Юлиян престъпи границата на добрия тон и предизвика един от най-големите скандали в шоуто до момента. Стоян сподели, че приятелката му липсва и е готов да й предложи да прекара живота си с него. Заради липсата написа името й на едно дърво, което обаче попадна в ръцете на Юлиян, който реши да смени буквите в името.

Тази постъпка, разбира се, не се хареса на Стоян, но също така не беше одобрена и от другите Прабългари, които са на мнение, че Юлиян прекалява и намесва други хора, което не е добре. Как ще се развият отношенията между двамата съперници и няма ли да станем свидетели на по-големи скандали, ще разберем следващата седмица.
 

NOVA

Понеделник ще е ключов за „Игри на волята: България“. Настъпи моментът, в който едно от племената ще изчезне и ще бъде погълнато от другите две.

Всичко ще случи след битката за територия, която ще има ключова роля за решението. Дали умните Траки, които продължават да живеят в два лагера и с различни разбирания за играта? Или красивите Славяни, които са най-задружни, но загубиха две от жените си в една седмица? Дали силните Прабългари, при които скандалите и виковете са част от ежедневието? Кое племе ще изчезне и кои две ще продължат битката ще научим в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram