Марешка липсва на племето си, дали ще се завърне?
Атанас ще трябва да се доказва за втора поредна седмица. Веселякът от Траки отново получи номинация, след като племето му загуби битката днес, а Атанас дори не участва в нея.

Прабългари отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята“

Всяко племе имаше куб, който трябваше да бута през трасето. Един воин трябваше да е отгоре, а четирима да го бутат. По трасето трябваше да се събират знамена, като след всяка крепост със знаме се сменяше и войнът на куба. Първи успяха да съберат своите пет знамена Прабългари, втори останаха Славяни, а последни Траки. „Имахме грешна стратегия, не се слушаме“, заключи Радостина, а Наско сподели, че като зрител, го е срам, че е от това племе.

Номинациите на Траки не изненадаха никой. Въпреки че Наско победи в елиминационната битка и нямаше вина за загубата на територия, той отново беше номиниран, но този път не защото го смятат за слаб играч, а защото племето му очаква той пак да победи. Дали очакванията им ще се оправдаят, ще разберем в петък!

NOVA

„Усетих, че при Юлиян може да се действа с чар“, това сподели Роберта, която от няколко дни се държи приятелски с учителя. „Усмивката ми го кара да промени поведението си“, сподели тя. Нищо от това не остана скрито за Пламен, който подкрепя действията на Роберта. „Женската красота е голямо оръжие“, заключи той. До къде ще стигне тя обаче и няма ли Юлиян да се усети, ще разберем съвсем скоро.

След като Славяни се прибраха в територията си, забелязаха, че Марешка я няма. Воините са притеснени и никой не знае какво се случва с нея. Дали и тя ще напусне шоуто така внезапно като Йоана или ще се завърне, ще стане ясно тази седмица.

NOVA

В четвъртък вечер предстои битката между Славяни и Прабълагри. Загубилите ще трябва да излъчат номиниран. Каква ще е битката, кой ще спечели и кой ще е номиниран зрителите ще научат от 21.00 ч.по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram