Във вторник се проведе поредната капитанска битка, в която отново се изправиха жени. Най-бързи в своя избор бяха Славяни, защото и Марешка и Бояна са контузени и освен Амелия-Мира нямаше кой друг да отиде. Прабългари първо избраха Роберта, но тя сподели, че не се чувства добре заради стара травма и отиде Венцислава. Траки избраха Ана-Мария, защото до момента, само тя не се е доказала в битките.

Прабългари отново спечелиха битката за територия в „Игри на волята“

Битката се оказа изключително трудна за дамите. Те трябваше да се изкатерят по стена, след това да скочат от нея, после да се покатерят по кула, да се спуснат в нея и да събират торбички от пъзел, с които да се върнат обратно по трасето. Стената се оказа най-голямото препятствие за жените.

Първо Венцислава падна и каза, че си е извадила рамото, което наложи като смяна да влезе Роберта. Амелия-Мира изобщо не успя да премине през стената и след множество падания и неуспешни опити се отказа от битката. Ана-Мария също се отказа, макар че тя успя да премине веднъж през трасето. В крайна сметка битката спечели Роберта, която избра вечеря за цялото племе в хубав ресторант.

NOVA

Славяни получиха поредната задача от капитан Бялото Мите. Те трябваше да продават риба и миди на пазара в Царево. Най-добри с тази задача се оказаха Веселин и Томас, които не спираха да обикалят и подканват хората да си купят храна от тях. В крайна сметка племето се справи успешно със задачата, заработи 77 лева и като награда получиха множество продукти за вечеря.

Георги напусна „Игри на волята: България“

След края на капитанската битка Венцислава не се чувства добре, защото цялото внимание на Прабългари е насочено към Роберта. Мъжете, най-вече Юлиян, са впечатлени от победата и не спират да я хвалят. Дали жените в племето няма да станат врагове - предстои да разберем.

NOVA

В сряда предстои първата номинационна битка за седмицата. Дали Траки ще спрат кавгите и ще успеят да са племе в битката или дразгите между Атанас и Добрин ще надделеят? Как ще се справят Славяни, които поради контузии не спират да губят играчи и дали не дойде времето за загуба на Прабългари, ще стане ясно от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram