Славяни загубиха и втората битка
Тежка седмица се очертава в племето на Славяни. Те успяха да се преборят за живот във вилата, но след това загубиха всяка една битка. Първо Томас загуби капитанската битка и възможността да имат Венцислава в отбора си, след това загубиха първата номинационна битка и трябваше да номинират, а снощи загубиха и втората битка и по този начин в петък един срещу друг ще застанат свой срещу свой!

Амелия-Мира от „Игри на волята“ е модерна фитнес майка и веган (ВИДЕО)

В битката вчера племената трябваше да съберат частите от пъзел и да го наредят. Всички от племето бяха със завързани очи, без един, който направляваше останалите от кула. Воините трябваше да събират частите от пъзела по трасето, след което играчът от кулата трябваше да го нареди, седейки върху люлка и придържан от останалите. Март и Атанас бяха двамата със зрение и редящи пъзела, като инженерът се оказа много по-бърз с тази задача и Траки спечелиха втора поредна номинационна битка.

NOVA

Номинациите отново бяха изненадващи, защото за втори път в номинация попада „чистокръвен“ воин от Славяни, а не някой от новите. Основните доводи за номинацията на Марешка бяха, че останалите смятат, че ще е достоен противник на Амелия-Мира и виждат в лицето на Роберта най-силната жена. Освен това мъжете са много задружни и отказват да номинират мъже, но дали тази стратегия няма да им изиграе лоша шега?

Марешка направи признание пред останалите, като заяви, че в „Игри на волята: България“ е намерила нещо, което винаги е мечтала да има - семейство. „Тук разбрах какво е семейство“, сподели плеймейтката, която видимо се чувства променена откакто е в предаването. Дали ще остане в новото си семейство или ще напусне играта ще разберем в петък от 21.00 ч.

Прабългари бяха погълнати от Траки и Славяни

След поредната победа Траки продължават да се карат, като основното напрежение е отново между Добрин и близначките, които този път намесиха и Ана-Мария. Освен това от племето липсва Александър, който се е почувствал зле и е отведен на лекар. Дали Сашо ще се завърне в шоуто или ще напусне поради здравословни причини, ще разберем съвсем скоро.

NOVA

Тази вечер предстои първата елиминационна битка, която ще изправи двама войни от едно племе. Дали опитът на Амелия-Мира в тези битки ще се окаже решаващ или непукизмът на Марешка ще надделее? Ще разберем от 21.00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram