Траки разбраха за лъжата на Юлиян
Вече се проведе първата номинационна битка за седмицата, а племената свикват с идеята, че вече една победа не е достатъчна, за да са в безопасност. Най-големият страх за всички е да не загубят две битки, което ще означава, че двама воини от едно племе ще трябва да се борят за своето оставане в шоуто. Дали това ще се случи още в първата седмица на две племена в „Игри на волята: България“?

NOVA

Преди битката племето на Траки научи, че Юлиян всъщност не е избрал Венцислава като награда от спечелената капитанска битка, а е взел имунитет за себе си. Това не се прие добре от воините, като единствен Александър не беше изненадан. В битката племената трябваше да играят един срещу един, обръщайки дървени чилици. Битката беше много динамична, като първо Славяни поведоха с две точки и се виждаха победители, но Траки успяха да обърнат резултата и в крайна сметка спечелиха.

NOVA

Изненадите обаче дойдоха в номинациите. Преди битката Славяни се разбраха, че ще номинират новите играчи, за да запазят чистокръвните воини от племето, но това не се получи. Оказа се, че Прабългари са станали приятни на останалите, които ги смятат за силни играчи и предпочитат те да са в племето. Номинациите завършиха с равенство - Стоян и Амелия-Мира с по три номинации, а Марешка събра две. Тежкото решение се падна на капитана, който тази седмица е Томас. В първата си номинация той даде гласа си за Стоян, но накрая се съгласи с останалите от племето и даде финалния си глас за Амелия-Мира, като по този начин я изпрати на битка за оцеляване в петък.

Венцислава стана част от Траки в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Дори победата не успя да сплоти Траки, които отново се скараха. Повод за скандала са обичайните заподозрени Наско и Добрин. Атанас не е доволен, че преди битката Добата му е казал да не участва, защото е бавен. Юлиян и Пламен застанаха на страната на Наско и смятат, че е подценяван от другите. На същото мнение е и Венцислава. Дали няма да има голяма коалиция между новите воини от Прабългари с Атанас и близначките?

NOVA

Роберта не се чувства добре при Славяни и сподели през сълзи на Стоян, че Прабългари й липсват. Стоян също не се чувства добре и разкри, че само по време на битките му е спокойно. Дали двамата ще успеят да се аклиматизират в новото племе или ще се отделят, ще ясно много скоро.

Прабългари бяха погълнати от Траки и Славяни

NOVA

Тази вечер е втората номинационна битка. Как ще се справят племената? Ще успеят ли Траки да изпратят втори воин от Славяни на елиминация или Красивите ще получат своя реванш? Кой ще трябва да се изправи срещу Амелия-Мира в петък ще стане ясно от 21.00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram