Няма как да не признаем, че игрите в "Игри на волята" стават все по-интересни, а интригите се плетат по-бързо и от рибарските мрежи, които гледаме във формата. Вижте в канала "Cool News" във vbox7:



Голямата новина безспорно е, че вече племената са 2. Най-малобройното племе беше претопено и членовете му се сляха в редиците на Траките и Славяните. Така в отбора на "умните" вече са Пламен и Юлиан, а в този на "красивите" - Роберта и Стоян.



По-интересното се случи, когато племената се прибраха в новите си територии след битка. Така Славяните отидоха във вилата, а Траките - в рибарската хижа.



При влизането си във вилата вероятно по-наблюдателните зрители са забелязали едно признание на един от участниците. Веселин изрази искрено съжаление, че Роберта е обвързана.



"Роберта е много симпатична и чаровна жена, но за съжаление тя е обвързана", заяви Веско и обяви, че ще се наложи да гледа на нея просто като на член на племето.



Самата Роберта изглежда все още като в небрано лозе заради новата обстановка, в която се намира. Макар и да е в по-сплотено племе, тя видимо се чувства аутсайдер в редиците на Славяните.



Те обаче са доволни от избора си на състезатели от разпадналите се Прабългари. Или поне това сподели един от силните в племето, Георгиос. Той впрочем впечатли с визия и стана повод за някои шеги.



Иначе по всичко личи, че в отбора на Траките мир скоро няма да има и там по-скоро всеки е сам за себе си. Но от тази седмица всяко племе ще трябва да номинира участник. Така че и при Славяните спокойствието най-вероятно ще изчезне до дни.