Бояна Генова до скоро ни беше позната с ролята си в сериала "София - Ден и нощ". Вече я гледаме в "Игри на волята", където впечатлява с физическата си издържливост. Каналът "Уеб Цитати" във vbox7 разкрива тайната на перфектната ѝ фигура:
 
Разгледахме Instagram профила ѝ, за да разберем как успява едно такова крехко момиче да издържа 2 седмици на глад под жарките лъчи на лятното слънце и без никакви хигиенни условия.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That's 60 sm waist ...ups it’s a @maskateer.bulgaria • • • • #waist #fit #strong

A post shared by Boyana Genova (@boyanagenova) on


В поредица от въпроси и отговори от последователите си Бояна разкрива, че всъщност е на 98% веган.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sunny 💛

A post shared by Boyana Genova (@boyanagenova) on


Преди години е пробвала да спазва Великденския пост и от тогава се променило отношението към храните от животински произход. Към момента ѝ е тежко от месо, а млечните продукти ѝ дразнят стомаха. 
 
Въпреки перфектната си форма обаче Бояна не тренира всеки ден.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️🌴

A post shared by Boyana Genova (@boyanagenova) on


Красавицата признава, че приема и добавки. Те обаче са магнезий, витамин Е, както и такива за изгаряне на мазнини - L-carnitine и Fat Burner.
 
Сред въпросите от последователите ѝ имаше и такива за "Игри на волята". На въпрос дали и с кого е останала приятел и след снимките, Бояна признава, че това са предимно хората от нейното племе - Славяните.
 
Самата Бояна е сгодена и не изглежда да се е променило нищо след "Игри на волята", въпреки нападките на плеймейтката Маршешка, че е прекалено близка с мъжете от племето.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук