Томас ще се бори за оставане в шоуто
Вчера се проведе първата номинационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. Племената трябваше да наредят пъзел, който образуваше изречение. За да редят пъзела, те трябваше да освободят 8 топки, плувайки до понтон и обратно, отплитайки топките от въжени лабиринти. За Славяни в битката не участваха Март и Георгиос, които останаха в резиденцията заради контузиите, дали двамата ще последват съдбата на Атанас?
 
Наско напусна „Игри на волята“ заради тежка контузия (ВИДЕО)

През цялото време на битката Славяни водеха и изглеждаха като сигурни победители, но пъзелът ги забави, което даде шанс на Траки да наваксат и в крайна сметка първи да наредят изречението, с което спечелиха битката и оставиха Славяни за пореден път да номинират.
 
При липсата на Георгиос и Март обаче се видя, че мъжете също могат да попадат в номинации и това се случи с Томас. Според останалите войни той се представя най-слабо на игрите и това е причината да го номинират. „Най-голямата ми грешка е, че опитах да съхраня племето, оказа се, че на племето не му пука. Удари ми шамар“, бяха първите думи на номинирания.
 
Славяните отново се къпят в лукс след битката за територия в „Игри на волята“

Томас обвини Амелия-Мира за номинацията си, защото нейният глас беше решаващ. Дали сега Славяни няма да предприемат тактиката, която имаха Траки и да загубят нарочно, за да пратят Амелия-Мира срещу Томас? Това ще разберем тази вечер от 21.00 ч.

NOVA

Близначките не харесват поведението на бившите Прабългари в тяхното племе. Стефания и Елена смятат, че те се опитват да ръководят племето и да казват какво да се случва. Какво ще предприемат двете и дали няма да видим нови лагери?
 
Тази вече е и втората номинационна битка. След номинацията на Томас, ситуацията при Славяни е напрегната, но там двама от мъжете са контузени. Дали Март и Георгиос няма да участват в битката само, за да имат по един глас в номинациите или ще предпочетат да се запазят? Траки изглеждат силни, но борбата за надмощие в племето е видима, как ще се отрази тя на играта им? Отговорите от 21.00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram