Холивуд е пълен със задкулисна магия, включително и когато си мислите, че виждате любимия си актьор в разгорещена секс сцена. Дали поради морални причини, чиста суета или други обстоятелства, някои знаменитости избират да останат на заден план и да използват дубльор за тези важни сцени, пише каналът "Скандално" във vbox7

Пенелопе Крус - „Карибски пирати 4“

Понякога е най-добре, когато можеш да разчиташ на семейството си, дори и на снимачната площадка. Докато „Карибски пирати 4“ се заснема, Круз е бременна и няма възможност да участва във всички сцени. На помощ се включва сестра ѝ Моника Круз, която влиза във всички разголени сцени.

Годините не ѝ личат - Пенелопе Крус на 47 (СНИМКИ)

Дакота Джонсън - „50 нюанса сиво“

Дакота Джонсън
Дакота Джонсън Gulliver/Getty Images

Когато се сетите за този филм, едва ли си мислите, че точно на главната актриса ще и трябва дубльор. Причината не е, че Дакота се е срамувала заради татуировката, която имала на части от тялото. Операторът Шеймъс Макгарви споделя, че е участвал в кастинга за намирането на идеалното тяло без татуировки.

Не просто звезда от еротична поредица: Уникалната Дакота Джонсън (СНИМКИ)

Мила Кунис - „По приятелски“

Сексът между приятели е в основата на сюжета на този филм. Докато Джъстин Тимбърлейк решава да застане пред камерите без задръжки, то Мила Кунис решава да използва дубльор. Актрисата споделя, че и се е наложило да покаже и част от гърдите си и не е искала да излага всичките си прелести на показ в един и същи филм.

Вечно засмяната Мила Кунис преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Джейми Дорнан - „50 нюанса сиво“

Джейми Дорнан
Джейми Дорнан Guliver/Getty Images

Не е за вярване, че моделът на бельо за Calvin Klein и един от най-сексапилните холивудски актьори също е използвал дубльор. Но е факт! Двойникът е канадски топ модел, който влиза в кадрите, когато не е необходимо да се вижда лицето на Дорнан.

Уилям Дефо - „Антихрист“

Уилям Дефо използва двойник във филма от 2009-та година „Антихрист“. За заснемането на сцената режисьорът Ларс фон Триер иска да използва порно актьор.

Джесика Бийл - „Лондон“

Джесика Бийл
Джесика Бийл Gulliver/Getty Images

Преди да се омъжи за Джъстин Тимбърлейк, Бийл участва във филма „Лондон“, където си партнира с Крис Евънс. В продукцията има няколко сцени с близки кадри върху тялото на главната героиня. Бил не се чувствала комфортно в голите сцени и затова за тях използвали дубльорка.

Джесика Бийл: Чаровницата, завладяла сърцето на Джъстин Тимбърлейк (СНИМКИ)

Оуен Уилсън - „Аз, ти и Дюпри“

Братята Уилсън се очертават почитатели на дубльорите в голите сцени. Люк Уилсън използва двойник за сцените във филма „Моята супер бивша“. Оуен пък използва дубльор в голите сцени в „Аз, ти и Дюпри“. Все пак актьорът твърди, че това е изцяло решение на режисьорите, които са преценили, че е по-добре да използват друго голо тяло.