Дакота Джонсън
Дакота Джонсън / Gulliver/Getty Images

Еротичната лента „Петдесет нюанса сиво" е филмът, който направи актрисата Дакота Джонсън световноизвестна. Но всичко си има цена, както разбра младата Дакота, която признава, че секс сцените във филмовата версия на романа на Е Л Джеймс са били много неловки и изключително досадни.

Бандерас отказва да гледа доведената си щерка в „50 нюанса сиво" заради секс сцените

„Никак не е комфортно, даже е много досадно", призна 26-годишната красавица в интервю за списание Interview Magazine, като допълни, че симулирането на секс в продължение на седем часа, е доста изтощително.

Дакота Джонсън за горещите секс сцени в 50 нюанса сиво (ВИДЕО)
netinfo
Малко преди премиерата на „Петдесет нюанса сиво" младата красавица дори забрани на звездните си родители Мелани Грифит и Дон Джонсън да присъстват.

Ролята на Дакота Джонсън в "50 нюанса сиво" доведе до семейна вражда

"Дакота заяви, че няма начин с баща й да присъстваме на премиерата", сподели тогава Мелани Грифит за сайта ИндиУайър.

64-годишният Дон Джонсън не скри възмущението си и публично упрекна Дакота заради горещите голи сцени във филма.

Джейми Дорнан: Между Дакота и мен има достатъчно тръпка

Ако сте забравили сюжета на еротичната лента, припомняме, че в „Петдесет нюанса сиво" Дакота играе невинната студентка Анастейжа Стийл, въведена в света на садо-мазо секса от милиардера Крисчън Грей (Джейми Дорнан).

Дакота Джонсън за горещите секс сцени в 50 нюанса сиво (ВИДЕО)
netinfo
Въпреки проблема с еротичните сцени Дакота разкрива, че никога няма да спре да прави това, което прави. „Толкова съм обсебена от правенето на филми, че най-вероятно ще продължа така завинаги".

10 неизвестни факта за „Петдесет нюанса сиво"

А що се отнася до Холивуд и как се променя филмовата индустрия, дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън споделя: „Имам чувството, че в Холивуд има някакъв странен стремеж да бъде открито новото свежо лице. Хич не го разбирам, защото аз искам да видя как жените се развиват, как работят, искам да видя всичко".

Снимки: Guliver/Getty Images