HBO създава новата длъжност по молба на Емили Мийд, която играе ролята на проститутката Лори в сериала „Нюйоркска комбина“
HBO създава новата длъжност по молба на Емили Мийд, която играе ролята на проститутката Лори в сериала „Нюйоркска комбина“ / Gulliver/Getty Images
Американската телевизионна компания HBO, която създаде сериала "Игра на тронове" (Game of Thrones), възнамерява да назначи секс надзорници, които да контролират заснемането на креватните сцени, така че актрисите да се чувстват в пълна безопасност, съобщава сп. "Ескуайър".

Брутална сцена от Game of Thrones взриви интернет
 
Ръководството на компанията взело решението за създаването на новата длъжност по молба на Емили Мийд, която играе ролята на проститутката Лори в сериала "Нюйоркска комбина".

„Режисьори на интимността“ ще контролират секс сцените в киното
 
Екранните превъплъщения на актрисата предполагат многобройни еротични сцени. Поради тази причина Емили Мийд е поискала специално подготвен човек да следи за нейната неприкосновеност в снимачния процес.

Актриса обвини Оливър Стоун в умишлено причиняване на сексуално унижение
 

Емилия Кларк от Game of Thrones призова за по-малко секс на телевизионния екран

Новите сътрудници ще контролират всички еротични снимки за сериалите, създадени от HBO. Главната им задача ще бъде да защитават интересите на артистите и при нужда да съобщават за неподобаващо поведение.
 
Надзирателите ще предават жалбите на изпълнителите на режисьора на продукцията.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА