В началото на всяка връзка емоциите взимат връх и често не виждаме някои притеснителни неща или ги отдаваме на все още нагаждащите се характери.
 
Има обаче някои признаци, които е много вероятно да се появяват още в самото начало на връзката ви, които еднозначно говорят, че тя няма бъдеще. Каналът "Кaк дa" във vbox7 показва кои са те:

1. Заживявате заедно твърде рано

Ако се съберете твърде рано, нещата най-вероятно няма да се получат в бъдеще. Хората са склонни да премълчават разногласията, а те впоследствие се натрупват и свадите са неминуеми. 
 
Три знака от чата, че връзката ви е към края си (ВИДЕО)

2. Няма го уважението


Ако човекът, с когото излизате, е склонен да отменя плановете ви, не ви отговаря на съобщенията или го прави твърде късно, нещата не изглеждат добре. Това е липса на уважение, което е симптоматично.
 
3. Не сте приоритет за другия човек

Важно е да се чувствате номер 1 в очите на партньора си. Дори и да не го прави всеки път, да сте приоритет е изключително важно за бъдещето на връзката ви.
 
Ако сте забелязали някой от тези признаци, не се плашете. Надеждата не се е изпарила напълно и един честен и искрен разговор може да обърне тенденцията.

И още:

Какви са намеренията му - просто флирт или сериозна връзка? (ВИДЕО)

Страховете, които ни пречат да се обвържем

Брадатите мъже са по-надеждни партньори за сериозни връзки (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук