Да се влюбиш е непредсказуемо, но винаги вълнуващо преживяване. Няма как да го предвидим, да го контролираме, да го предизвикаме. Когато се случи, то просто се случва с цялата палитра от емоции и вълнения, които ни връхлитат.

Един от основните проблеми, които ни безпокоят, когато започнем да изпитваме чувства, е това дали е взаимно. Дали в сърцето на другия има място за нас или всичко е просто и само флирт?
 
За щастие обаче има някои сигнали, които можем да "прихванем" още по време на срещите ни, за да знаем, че сте на една вълна. Кои са те, разказва Мария Съливън, психолог и брачен консултант пред "Popsugar". Вижте ги в канала "Кaк дa" във vbox7:

1. Правят планове за бъдещето без да се замислят

Ако другият човек ви попита какво ще правите на Нова година, значи нещата са сериозни и от другата страна. Друг важен сигнал е, ако говори за за вас двамата като "ние". Ако не ви вижда заедно, няма да говори за вас като отбор.
 
2. Включва се в социалния ви живот

Ако човека, с когото излизате, ви покани на сватба на приятел или дори неангажиращ рожден ден на близък, означава, че иска да влезете в неговия свят. Той ще търси одобрение на близките за него, а това е важна стъпка при по-сериозен тип отношения.

Как да разберем дали той е готов за брак? (ВИДЕО)

3. Знаете всичко първи

Независимо дали става въпрос за повишение в работата или проблем в семейството, споделянето първо с вас е изключително важно. Това означава, че човекът, с когото излизате, се разкрива пред вас и иска да споделяте всичко.
 
И още:

Трите зодии, които не търсят сериозна връзка (ВИДЕО)

Пет вида флирт и пет начина да спечелите любовта


Лицето издава дали сте склонни към случаен секс

По какво да разберем дали той е влюбен? (ВИДЕО)