Скритите знаци, че той няма да се ожени за теб
Скритите знаци, че той няма да се ожени за теб / снимка: sxc.hu

Има някои изненадващи признаци, които подсказват, че мъжът не е готов за сериозно обвързване. Обикновено всички действат по еднакъв начин, което означава, че лесно може да се разбере кога е готов за брак и кога не.

В началото всички мъже изглеждат сладки и очарователни, но кой може да предполага как ще се развият нещата в бъдеще. За това момичета изваждайте радара за мъже и разберете тайните улики, показващи, че мъжът има скрита фобия от сериозно обвързване. Ако прави три или повече неща от тези, по-добре внимавайте, предупреждава БГНЕС.

1. Всички бивши са "луди". Бъдете предпазливи с човек, който нарича бившата си приятелка луда, психопатка или досадна или поставя всички жени под общ знаменател.

2. Планира прекалено романтични срещи. Уютна вечеря на свещи на усамотено място звучи добре, но не и ако се случва постоянно. В противен случай това би могло да означава, че той не иска други жени да го виждат с вас. Следващият път му предложете най-популярния бар в града и вижте как ще реагира.

3. Хем е топъл, хем студен по телефона. Получавате по 10 съобщения за една нощ и после не го чувате с дни. Разговаря с вас по телефона цял час, а после игнорира обажданията ви цяла седмица. Чудите се какво става, ние ще ви кажем: той най-вероятно се среща с други жени.

4. Не е "обвързан" или липсва статут на профила му във Фейсбук. Вашите отношения тайна ли са? Ако не са тогава е подозрително, че няма и следа от вас в социалната мрежа.

5. Приятелите му ви отбягват. Може и да не сте много близки, но когато срещнете негов приятел той не пита много лични въпроси. Грозната истина е, че приятелят не иска да хвърля време и усилия. Защо да се сближава с вас, когато вие няма да сте в картинката още дълго.

6. Казва, че вие сте сродната му душа. Идеята за любов от пръв поглед звучи като във филм, но каже ли ви, че ви обича през първите няколко седмици от връзката ви, по-скоро той просто е свикнал да говори така.