Не всички хора се намират в етап от живота си, в който имат нужда от сериозна връзка. Понякога човек просто има нужда от малко самота и време, в което да си изясни какво иска.

Дали предишната връзка е била тежка и травмираща, дали раздялата е била болезнена или просто подходящият човек не се вижда на хоризонта, няма значение - понякога просто не търсим сериозно обвързване.

Вижте трите зодии, които в момента се намират в такъв период и не търсят човек, който да бъде постоянно до тях и заедно да градят по-сериозни взаимоотношения:

Дева

Девите са изключително раними души и ако ги наранят, те трудно го преживяват и не е лесно да намерят сили да вярват отново в любовта. Девите в момента трудно ще отворят сърцето си за нова връзка.

Астрологични препоръки: Как да изберем подходящ партньор?

Близнаци

Близнаците са волни души, обичат да чувстват любовта около себе си, но не искат да се чувстват прекалено обвързани. Ето защо в момента те предпочитат да не се задълбават в любовни отношения, а да работят върху себе си.

Стрелец

Стрелците просто се страхуват от обвързване и имат проблем с комуникацията, когато имат партньор до себе си. Те понякога бягат панически от любовта и се опитват да я саботират, но един ден няма да могат да устоят.

Вижте още какво казват звездите за различните зодии: 

Най-шокиращите звездни раздели на 2016 година (ВИДЕО/СНИМКИ)

Кои зодии са най-добри в секса (ВИДЕО)

Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс (ВИДЕО)

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат заедно (ВИДЕО)