/ ФБ/ИТН
Малко, след като партия „Има такъв народ“ се регистрираха в ЦИК само за парламентарните избори, не и за президентски, лидерът им Станислав Трифонов направи коментар на официалната си страница във фейсбук. 

"За трети път отиваме на избори тази година. Сигурно си мислите неособено приятни неща за българския политически живот. И аз така. Особено когато го гледах отвън. А сега го гледам отвътре и ще ви кажа какво виждам. Българският политически живот е отражение на нашите мечти, желания, намерения, фантазии, страхове, надежди, неприязън, отвращение, участие, дистанция и какво ли още не. Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас. Колкото и тривиално да звучи, е точно така", посочва той. 

„Има такъв народ“ се регистрираха за изборите, няма да издигат президент

„В парламента и в българския политически живот има различни хора. И лоши хора, и добри хора, и глупави, и умни, и морални, и неморални, като всички нас. Точно колкото могат да се разберат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, точно толкова могат да се разберат и депутатите в българския парламент. И да казвам, че не е хубаво, то просто си е така, и за това е по-добре нищо да не казвам“, допълва Трифонов.

„Освен това, че правя, каквото зависи от мен и колкото мога, стремя се да постъпвам правилно и последователно. А и в крайна сметка демокрацията е прекрасно нещо, защото съдбата ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, сила и успех“, завършва коментари си в социалните мрежи Слави Трифонов.