/ БГНЕС
Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пак разбуни емоции в пленарната зала, след като се зачуди защо депутатите от БСП продължават да седят по местата си, а не изпълняват призива на президента Румен Радев - "Мутри, вън".

"На призива "Мутри, вън" виждаме, че те все още седят по местата си. Депутатите на БСП считат, че не трябва да се вслушват в свобствения си президент. Точно заради този двоен стандарт и двуличие говорим", възкликна Марешки.

"Защо народът не се вслушва в призивите на Нинова и Радев? Защото разбират, че няма никаква искреност в това, което говорят.

В Европейския парламент уж са опозиция на ЕНП и Радан Кънев, в България обаче са заедно с тъй наречената "псевдодесница", продължи зам.-шефът на парламента. Марешки заключи, че събирането им "на всяка цена" е само и само да се докопат "до кокала".

"Само ние от ВОЛЯ сме готови да си подадем оставките. Ние сме единствената партия, срещу която никой не протестира", похвали се бизнесменът. И се обърна към БСП: "Не ви искат на власт, няма да ви мине вотът на недоверие и няма да ви изберат, защото сте неспособни да управлявате".