/ Дарик Враца
Еднодневно събитие за дигитално развитие ще се проведе в събота във Враца. Vratsa Goes Digital ще е с гост-лектори - маркетинг и уебсайт професионалисти, които ще представят посоката за дигитализацията на бизнеса.

Връчиха дипломите на студенти от филиала на Великотърновския университет във Враца

Таксата за участие е 10 лв.,
като събраната сума ще бъде дарена за благотворителност на Обществения дарителски фонд Враца, с цел опазване на природата.Началото е 13,30 ч. в аулата на СУ "Христо Ботев" във Враца

„Това е ново по рода си събитие“, каза за Дарик един от организаторите и лектор Валери Младенов.  Той е истински пример за връстниците си, макар и все още ученик - професионалист в сферата на уеб сайтовете.

Напредък по проект за въвеждане на практическото обучение в сферата на образованието

Ентусиазма, действията и мечтите си влага в техническото изграждане на редица популярни платформи и уеб сайтове. Александър Алдев е Маркетингов и UX експерт, лидер на екип от креативни и амбициозни професионалисти, желаещи да направят интернет пространството една идея по-удобно и приятно място.

Неговата агенция Aldev Digital Agency е специализирана в създаването на стилни и различни уеб сайтове. Никола Цокев е специалист по дигитален маркетинг с фокус върху бизнес блоговете и социалните мрежи.

Управлява агенция „Нетика“, която обслужва предимно фирми с B2B модел и фирми за услуги. Има опит в рекламата, продажбите на услуги и финансовата сфера.