/ ОД на МВР-Велико Търново
Участниците в турнирите по футбол на малки врати и стрелба с пистолет „Макаров“ бяха наградени  в ОД на МВР-Велико Търново, съобщиха от полицията.

ОД на МВР-Велико Търново

Традиционно за всеки празник в областната дирекция се организират турнири по стрелба и по футбол. В надпреварата сега се включиха служители от всички районни управления, отдели, сектори и групи, РД „ПБЗН“ - В. Търново, сектор „БОП“ - В. Търново и Габрово, ТД “Национална сигурност“ - В. Търново и представители на медиите. В турнира по футбол се включиха и служители от Районен съд - В. Търново.

ОД на МВР-Велико Търново

В отборното класиране в турнира по стрелба на първо място се класира ТД „Национална сигурност“, след тях се наредиха СПС от отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР – В. Търново и РУ-Елена.

Архангеловден е - традиции и обичаи (ВИДЕО)

При индивидуалните стрелци с най-точен мерник се оказа Стоян Джуров - СПС, Станислав Стоянов - РУ - Павликени и Йордан Йорданов - РУ-Свищов. Грамоти за отлично представяне в турнира получиха и Даниел Йорданов и Бранимир Бонев от в. „Янтра ДНЕС“.

ОД на МВР-Велико Търново

При футбола най-добре се представиха футболистите от ОД на МВР - В. Търново. Те получиха купата на директора , грамота и футболна топка. Второто място остана за РД „ПБЗН“ - В. Търново и на трето място се класираха служителите от Районен съд  В. Търново.

ОД на МВР-Велико Търново

26 служители от ОД на МВР - В. Търново са наградени с „писмена похвала“ от директора на областната дирекция ст. комисар Димитър Машов.  По повод предстоящия празник на българската полиция - 8 ноември деца гостуваха на служителите от РУ-Павликени.

ОД на МВР-Велико Търново

Те се запознаха с работата на полицейските служители, с екипировката, която използват, разгледаха отблизо и патрулните автомобили.