До скоро двамата са живеели на семейни начала
Семеен скандал в Лясковец завърши фатално, съобщиха от полицията. Жена е с опасност за живота, след като бившият й съпруг я е прострелял. А след това се е самоубил.

Издирват мъж, убил бившата си съпруга в Тервел (СНИМКА)

На 30 декември, малко преди 20:30 ч., е получен сигнал за намерени мъж и жена в безпомощно състояние пред жилище в града.

Към адреса незабавно са насочени екипи на полицията и Спешна помощ.

От проведените до момента действия по разследването е изяснено, че до скоро двамата са живеели на семейни начала.

Същата вечер 51-годишната жена отишла до жилището на бившия си приятел. Двамата се скарали.

Задържаха мъж, заподозрян за убийство на 64-годишна жена в Казанлък

По-късно били намерени в безпомощно състояние. По тялото на мъжа е открита смъртоносна огнестрелна рана в гърдите, а жената е настанена за лечение във великотърновската болница, с множество наранявания и опасност за живота. 

В близост до мъжа е открито самоделно огнестрелно оръжие. Работата по изясняване на случая продължава. По случая е образувано досъдебно производство, водено под наблюдението на Окръжна прокуратура-Велико Търново.

Извършени са неотложни следствени действия - направен е оглед на местопроизшествие в присъствието на дежурен прокурор, иззети са веществени доказателства и сравнителни образци за изследване, разпитани са свидетели. Изясняването и работата по случая продължава, съобщиха от обвинението..