Редфу и Джонас Блу идват във Варна за участие в концерта на MTV
Редфу и Джонас Блу идват във Варна за участие в концерта на MTV / mtvvarna.bg
Джонас Блу, Редфу и Pavell & Venci Venc’ са втората група от артисти, които ще бъдат част от MTV Presents Varna Beach. Те се присъединяват към вече обявените Steve Aoki, Tinie Tempah, Gorgon City, R3WIRE & Varski и Поли Генова.
 

Станаха ясни първите звезди в шоуто на MTV във Варна (ВИДЕО)

Най-голямото музикално събитие на живо това лято у нас ще се проведе на 15 юли на Южния плаж във Варна. Форматът е свързан с домакинството на града за Европейска младежка столица през 2017 г. и ще привлече погледите на цял свят.

MTV Presents Varna Beach е първото международно събитие от такъв мащаб, което ще се проведе в България. Дизайнът на над 80-метровата сцена е вече готов и екипът на MTV работи усилено във Варна.

Джонас Блу (Jonas Blue) е изпълнител с три платинени сингъла и многобройни мега хитове, класирани на върха на музикалните класации. Той със сигурност ще взриви публиката на MTV Presents Varna Beach. Британецът създава модерното звучене на лятото и хитовете му Fast Car, Perfect Strangers и By Your Side са световните летни саундтракове. Това е първото посещение на Джонас Блу в България и той наистина ще направи страхотно шоу. Джонас споделя, че е изключително развълнуван, че ще посети страната ни за първи път. Ето какво записа лично той за българската публика:
За първи път Редфу (Redfoo), един от членовете на LMFAO, ще пее на живо в България! Редфу е награждаван рапър от Америка, текстописец и актьор, тотална световна сензация! Той записа някои от най-успешните хитове в класациите за всички времена, сред които Party Rock Anthem, който се изкачи на върха на световните класации и има над 1.2 млрд. гледания в YouTube. Изпълненията на Редфу са винаги впечатляващи, ангажиращи публиката и много забавни. Други негови супер хитове са Sexy and I Know It и Let’s Get Ridiculous. Редфу обещава да направи страхотно шоу на варненския плаж на Варна, невиждано досега.
 

Български звезди подкрепят MTV Presents Varna Beach


Българският дует Pavell & Venci Venc’ също потвърди участието си заедно с международните артисти в MTV Presents Varna Beach. Уникалното им звучене направи топ хитове песни като „Единствената“ ft. Моисей, “SeTaaBrat”, “Vdigam LEVEL”, „Момичето от квартала“, „Любов“ с Михаела Филева и мн. други. Освен поредица от култови парчета, оглавили класациите, само за няколко години Pavell & Venci Venc’ записват в биографията си и наградите „Група на годината“ и „БГ Дуо на годината“, няколко национални турнета и стотици клубни изяви.