Уникалният концерт ще се проведе на Южния плаж и ще бъде излъчен на живо по MTV каналите в целия свят
Стана ясна първата група от изпълнители, които ще вземат участие в MTV Presents Varna Beach, най-голямото музикално събитие на живо това лято у нас. Steve Aoki, Tinie Tempah, Gorgon City, R3WIRE & Varski и Поли Генова са първите артисти, които ще вземат участие в шоуто на 15 юли.
 
Уникалният концерт ще се проведе на Южния плаж и ще бъде излъчен на живо по MTV каналите в целия свят.

MTV с грандиозно събитие това лято във Варна


Първият изпълнител, който ще дойде за грандиозното шоу, е Стийв Аоки (Steve Aoki), който е един от най-добрите диджеи в цял свят и заема първите места в световните класации. Това е първият път, когато Стийв Аоки, ще пуска музика в България и е сигурно, че ще направи невероятно шоу на изключителната MTV сцена, уверяват организаторите.

Другият специален гост на MTV Presents Varna Beach ще е Тайни Темпа (Tinie Tempah). Британският хип-хоп изпълнител също ще дойде за първи път в България. Изпълнителят на Not Letting Go притежава също толкова много първи места в класациите на Обединеното Кралство, колкото и Майкъл Джаксън, U2, Кайли Миноуг, Роби Уилиамс и Елтон Джон.

За най-голямото си участие в България се готвят и Горгон Сити (Gorgon City). Феновете на дуета със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена.   
На живо във Варна ще видим и още дин дует - R3WIRE & VARSKI, които за първи път ще посеят България. Благодарение на своята страст към музиката обединяват сили през 2010 г., бързо се сработват и се превръщат в едно динамично дуо, което подлудява публиката.
Талантливата Поли Генова е първият български изпълнител, който ще участва на MTV Presents Varna Beach.
Останалите родни и международни звезди  ще бъдат обявени допълнително. Участие в музикалното шоу ще вземат над 10 чуждестранни изпълнители, сред които и световни звезди, обещаха организаторите.