/ ПФК "Черно море"
Черно море изпусна да победи Берое в мач от 35-ия кръг в Първа професионална лига. “Моряците” завършиха 0:0 на стадион “Тича” във Варна, но много пропуски пред вратата на заралии попречиха на тима на Илиан Илиев да спечелят трите точки.

"Морето" се изкачи на 5-а позиция

Първият опасен удар в очертанията на вратата бе за Черно море. Васил Панайотов отправи тежък удар, Перниш успя да спаси. Отбитата топка попадна в Георги Илиев, който бе в положение на засада, която бе маркирана. В 18-ата Жоржиньо стреля опасно, но топката мина над вратата. В 22-ата минута Черно море създаде много добра възможност. Аристоте центрира в наказателното поле към Георги Илиев, който се опита да стреля от воле, но не нанесе достатъчно добър удар и топката излезе в аут.

В 49-ата Жоржиньо отправи далечен удар, Перниш не се намеси убедително, отбитата топка попадна в Георги Илиев, който не успя да нанесе нов удар, тъй като бе затворен от вратаря на Берое и спечели само корнер.В 62-ата минута Ндонгала стреля от движение право в ръцете на Перниш.

Божилов постепенно увеличава натоварванията, Василев с травма

В 70-ата Тежка контузия получи Ндонгала. Крилото на “моряците” си сблъскаха главите при центриране в наказателното поле, след което напусна терена на носилка, а малко по-късно бе откаран с линейка в болницата. В 71-вата Фенуш напредна мощно отляво, финтира бранител и стреля, но право в ръцете на Перниш.

В 89-ата Фенуш направи невероятен пропуск. Влезлият през втората част футболист на варненци не успява да намери вратата от два метра. В 91-вата минута Георги Илиев не успя да намери целта след удар от наказателното поле.

Съставът на "Черно море': Георги Китанов, Виктор Попов, Пламен Димов, Виктор Генев, Мирослав Енчев, Аристоте Ндонгала (71- Дани Кики), Патрик Андраде, Георги Илиев, Васил Панайотов, Мартин Минчев (80-Родриго), Жоржиньо (66-Мехди Фенуш).