/ iStock/Getty Images
Във връзка с изпълнението на проект „Реконструкция на вътрешно разпределителната водопроводна мрежа на град Казанлък в три зони“ се въвежда временна организация на движението в квартала “Кулата“, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

От 24 март до 17:00 часа на 9 май се затварят улиците „Батак“ в участъка от бул.“Княз Алексанъдр Батенберг“ до ул.“Битоля“; “Битоля“ в участъка от ул.“Батак“ до ул.“Тулово“; “Старозагорска“ в участъка от ул.“Генерал Радецки“ до бул.“Княз Александър Батенберг“; “Трапезица“ в участъка от бул.“Никола Петков“ до ул.“Тулово“; “Тулово“ в участъка от ул.“Янтра“ до ул.“Битоля“ и ü алея от ул.“Тулово“ на изток.

Въвежда се временен режим на движение на моторни превозни средства по обходните пътни артерии: бул.„Никола Петков“ и ул.„Старозагорска“ към  съществуващата улична мрежа в  Казанлък.

От общината допълват, че за същия период ще бъде затворена за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства ул. „19-ти февруари“ в участъка от ул.“Ген.Радецки“ до ул.“Тюлбенска“; ул.“ Тракия“ в участъка от ул.“ Д-р Стамболски“ до ул.“ Хаджи Димитър“; ул.“Хината“ в участъка от ул.“ Лев Толстой“ на изток и ул. „ Розово“  в участъка на юг от ул.“Хината“. Обходните улици за движение са: ул.„Доктор Стамболски“ и ул.„Цар Иван Шишман“.

Актуална информация затворените пътни артерии и обходните маршрути е публикувана на сайта на община Казанлък.
БТА