Извънредна сесия на Общински съвет Болярово се проведе днес
Извънредна сесия на Общински съвет Болярово се проведе днес / община Болярово

Извънредна сесия на Общински съвет Болярово се проведе днес. На заседанието бе приета Програмата за управление на общинска собственост за периода  януари - декември 2013 година.

Общинските съветници решиха Църковното настоятелство в село Стефан Караджово да кандидтаства по проект Ремонт на църква “Успение Богородично”  и рехабилитация на околното пространство” по Програма за развитие на селските райони 2007-2013г.

Местните управници  дадоха съгласие за промяна предназначението на имоти общинска собственост, съгласно регистър на засегнати имоти попадащи в трасето и сервитута на обект „Презгранична пътна връзка между селата Малкочлар и Странджа” в  землището на село Странджа, както и общината да кандидатства за проектно предложение: “Ремонт, реконструкция и възстановяване на сградите на културните домове в община Болярово,  Ремонт и реконструкция на сградата на Народно читалище “Стефан Караджа – 1904” с. Стефан Караджово, Ремонт и реконструкция на сградата на Народно читалище “Ана Маймункова - 1894” с. Воден, Ремонт и реконструкция на сградата на Народно читалище “Възраждане – 1912”  Болярово, Преустройство и възстановяване на  читалищен дом дом в  Болярово.