/ ОД на МВР-Шумен
Откриха внушително количество дрога в шуменец, задържани са още трима заради марихуана.

Колко струва, ако те хванат с 1 цигара марихуана?

Полицаи иззеха 400 грама канабис, 250 таблетки екстази и електронни везни от жилище обитавано от 41-годишен мъж. На 8 март, малко след 19:00 часа била извършена проверка на мъж на ул. “Калиакра“ в града. В него били намерени около 3 грама бяло прахообразно вещество.

Откриха 5.5 килограма марихуана в 26-годишен (СНИМКИ)

Предприето било претърсване в имот, ползван от 41-годишния мъж. Намерени били около 400 грама канабис. Иззети са 20 таблетки, които реагирали на метамфетамин- екстази и 20 грама бяло и кафяво прахообразни вещества. В имота са намерени и електронни везни. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

С постановление на прокурор от окръжната прокуратура  му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Наркотиците са открити в дома на 41-годишния шуменец.
ОДМВР-Шумен

Други трима шуменци били задържани за държане на наркотични вещества. В следобедните часове, на 7 март за проверка на ул. “Георги С. Раковски“ в Шумен бил спрян водач на лек автомобил" БМВ". с чужди регистрационни табели. Зад волана бил местен жител на 21 г. След тест е отчетена положителна на канабис проба. При извършения личен обиск във водача е намерено хапче с лого.

Извършен бил обиск и на пътниците в автомобил. В 22-годишен мъж е намерено и иззето топче с около 2 грама суха листна маса, а в мъж на 21 г. около 4 грама канабис. Намерени са още около 60 грама марихуана. Задържани са за срок до 24 часа.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари