/ Runners of Ruse
Подписка с искания за сигурност внасят в Общината
99260
Подписка с искания за сигурност внасят в Общината
  • Подписка с искания за сигурност внасят в Общината
Подписка с искания за мерки за безопасност на местата, където русенци прекарват свободното си време и спортуват, ще бъде внесена в Общината, с искане за разглеждане от кмета и разглеждане на следващо редовно заседание на общинския съвет.

Криминален психолог: Станахме толерантни към психопатните прояви в ежедневието (ВИДЕО)

Тя е инициирана от сдружение Runners Of Ruse, като събирането на подписи започна миналия вторник, по време на масово бягане по маршрута на убитата журналистка Виктория Маринова. В документа се настоява предложените мерки да бъдат реализирани незабавно.

Масовото бягане за Вики
Runners of Ruse

А те са следните: 1. Монтиране на видео наблюдение поне на всички входно-изходни точки на всички паркове, алеи и места, които се използват за спорт и отдих. 2. Присъствие на служители на охранителна полиция и/или КООРС с работно време до 22:00 часа в периода април – септември и 20:00 часа за октомври-март, във всички паркове, алеи и места, които се използват за спорт и отдих.

30-годишна жена е била убита в Русе (ВИДЕО)

3. Активни действия и охрана от представителите на охранителна полиция и/или КООРС във всички паркове, алеи и места, които се използват за спорт и отдих, като се следи за агресивно, непристойно поведение на граждани, както и за възпрепятстването на свободното движение на хора от хора, животни и автомобили.

Чуйте разговора с председателя на сдружението Велизар Ташев в прикачения файл.