/ Дарик Русе
Милена и Звезди в
98331
Милена и Звезди в
  • Милена и Звезди в
Легендите на българския рок Звезди Керемедчиев /“Ахат“/ и Милена Славова са специалните участници в концерта „Империята на мюзикъла“, който ще бъде представен от Държавна опера Русе утре - четвъртък, 26 юли 

Заключителен концерт на Майсторския клас на проф. Иво Венков

Заедно със солисти от Русенска опера и с Русенската филхармония те ще пренесат публиката в света на мюзикъла. Диригент ще бъде Ариф Дадашев, който пристига от Московския музикален академичен театър "К. С. Станиславски и Вл. Немирович-Данченко“, за първи път у нас. Милена сподели, че за нея това е истинско предизвикателство и за първи път ще пее подобен стил музика пред публика.

За Звезди това не е непознат стил, той вече има няколко участия в мюзикъли, играл е няколко сезона „Исус Христос суперзвезда” в ролята на Юда на сцената на Софийски музикален театър, във варненската опера също. Той участва и в рок операта на Николо Коцев „Нострадамус“.

"Кикимора" и Русенска филхармония взривиха русенци

Като цяло мюзикълът като музикален стил много ми харесва. Що се отнася до песните, аз винаги ги подбирам така, че да са близо до това, което чувствам . Начинът, по който ги изпълнявам, да е свързан с моята същност. В тази връзка романтиката в мюзикъла и в попмюзикъла донякъде са свързани, защото какво по-романтично от една рок балада!“, сподели Звазди.

Чуйте какво още казаха с Милена в прикачения файл.