/ ГЕРБ-Русе
Участието на българските представители в Европейския парламент трябва да защити средствата от кохезионната политика да достигнат и до техния регион, за да продължат да се развиват, да се създават добри стимули за развитие на българския малък и среден бизнес, който създава работни места и носи доходи за нашите граждани, каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети днес дружеството за производство на продукти от слънчогледови семена и ядки “Великов и Ко“, чието седалище и производствена база се намират в град Сливо поле /Община Сливо поле/.

Лиляна Павлова: Повече европейски средства трябва да достигнат до малките населени места

Заедно с народния представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе и областен координатор на партията в Русенска област Пламен Нунев г-жа Павлова разговаря с работниците и служителите там. На срещата присъстваха още общински съветници от ГЕРБ, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов и неговият заместник М. Чиликов.

В дружеството работят 50 работници и служители, а обработват над 10 000 декара земеделска земя. Фирмата работи за износ, като предлага продуктите си в редица държави от Западна Европа. Тя имаше възможност да се запознае в детайли с производствения процес и експортните възможности на дружеството.

Благодарение на екипа ми, на г-н Нунев и колегите му в Русе, на правителството на г-н Борисов направихме много досега, подчерта кметът Атанасов. Преди срещата г-жа Павлова разгледа обновения площад „Демокрация“ и реконструкцията на градския парк с площадки за отдих, детска игра и спорт.

Г-жа Павлова оцени високо съвместната работа на законодателната и местната власт, като резултатите за подобряване жизнения стандарт на хилядите местни жители са видими във всяко малко населено място. Тя подчерта, че благодарение управлението на ГЕРБ и Министерски съвет с министър – председател Бойко Борисов България има силен глас в Европа, а това е особено важно да се даде европейска перспектива на България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!