За шеста поредна година с голям концерт отбелязаха майските празници в „Западен“
За шеста поредна година с голям концерт отбелязаха майските празници в „Западен“ / район Западен
За шеста поредна година в район „Западен“ отбелязаха майските празници с грандиозен концерт в парка „Ружа“. Както и досега, събитието се проведе под патронажа на кмета на района Димитър Колев. В концерта взеха участие всички творчески колективи от яслите, детските градини, училищата, читалищата и пенсионерските клубове в „Западен“.

"Искрено се радвам, че всички заедно успяхме да превърнем това събитие в една чудесна традиция. Благодаря ви, че за пореден път сте тук и допринасяте за прекрасното настроение на всички“, обърна се към участниците кметът Димитър Колев. По време на събитието, той награди с грамоти 24-ма преподаватели, които са се отличили през годината в учебните заведения в района.

В продължение на три часа зрителите имаха възможност да се насладят на уникални изпълнения на малки и големи, а разнообразната музикална програма внесе много празнично настроение у всички присъстващи. Накрая концертът завърши с хоро, което се изви в парк „Ружа" под съпровода на гайдарите от читалище „Гого Мавров“.