район Западен
район Западен / netinfo
Район „Западен“ обявява конкурс за най-добра снимка на тема „Пловдив – споделени делници. Градът и хората“. Той ще се проведе от 26-ти септември до 26-ти октомври и е част от отбелязването на Седмицата на мобилността, съобщи кметът на района Димитър Колев.

В конкурса могат да участват всички граждани, като единственото ограничение е те да не са служители на общината и техни близки родственици. Всеки може да се представи само с една снимка, която трябва да е свързана с темата „Пловдив – споделени делници. Градът и хората“. Изключително важно е тя да е авторска и да не е публикувана никъде до сега. Снимки, които са копирани от интернет или други източници, ще бъдат отхвърлени като нередовни и не могат да участват в конкурса. Изискванията са файлът да е с резолюция минимум 3 мегапиксела /2048х1536 пиксела/. Всички желаещи да участват могат да изпращат своите снимки заедно с трите си имена, дата на раждане, адрес и телефон за връзка на: pr@zapaden.plovdiv.bg.

Специална комисия ще разгледа всички снимки и ще определи най-добрата до 30-ти октомври 2018-та година, като победителят ще получи велосипед. Той ще бъде връчен в залата на район „Западен“ от кмета Димитър Колев, а точните дата и час ще бъдат поместени допълнително в сайта на района. Там ще бъде качена и галерия с абсолютно всички снимки, изпратени по време на конкурса.