/ iStock/Getty Images
Район "Тракия" излъчи поредните собственици на новорегистрирани кучета, които спечелиха в кампанията на Община Пловдив "Регистрирай куче и спечели награда - 2019 г" за месеците март и април.

В „Тракия“ обновиха поредната спортна площадка

Картон № 8400 донесе късмет за Белослав Христев, който регистрира своя домашен любимец от породата американски булдог. Картон № 8500 се оказа печеливш за  Лилия Гилева и нейния йоркширски териер. И двамата получиха награди за своите домашни любимци.

Инициативата е наречена „Регистрирай куче и спечели награда” и се провежда за пета поредна година. Насочена е към собствениците на домашни кучета, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на кампанията е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.

„Тракия“ с пореден награден в кампанията „Регистрирай куче и спечели награда” 

Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета, да получат пакет подаръци за своя любимец /разнообразни аксесоари и груминг услуги/, ако до 10-ти декември 2019 г. регистрират своето домашно куче в районната администрация по местоживеене.