/ iStock/Getty Images
Под надписа „Аз съм българче“, Деян Дойнов и Николай Николов обявиха своето намерение да участват в местните избори през есента като кандидат-кметове на Сопот и Анево. Дойнов заяви, че усеща очакванията на хората върху гърба си, отговорностите, но и подкрепата на семейството и екипа си.

Левицата в Пловдив припознава Николай Радев за най-достоен кандидат за кмет

Кандидатурата му ще бъде издигната от местна коалиция „Бъдеще за община Сопот“. Под това име в избирателната листа ще се яви и Николай Николов.

Община Сопот вече има общ устройствен план

Двамата са избрали за мото на кампанията си изречението „Продължаваме напред“, защото определят работата си до момента като едно добро начало за градивно бъдеще.

Тотев: Местата на кмета и общинските съветници в Пловдив не са резервирани за ГЕРБ

„Сопот няма нужда от политиканстване, няма нужда от празни приказки и партийни платформи. Общината има нужда от работа и аз съм готов да работя с всеки, които иска да имаме светло бъдеще, да постигаме резултати и да превърнем нашата община в извор на ценности, просвещение и развитие - такъв, какъвто е бил през Възраждането.

Тотев: Искаме кмет от ГЕРБ, най-голямата група съветници и най-много районни кметове

Сопот е бил и трябва да бъде стабилен, безопасен, да дава възможности за образование и реализация, да пази традициите, да развива културата, спорта, туризма и бизнеса“, заяви градоначалникът.

Сопот се подготвя за кулминацията на Вазовите тържества

И двамата мъже заявиха своята готовност да работят с всички политически сили, с всички личности, които споделят ценностите на сопотненци, готови са да понесат отговорност за действията си и да допринесат за бъдещето на община Сопот.

Кметът на Сопот: За нас 2018-та беше много важна в икономически и юридически план

Деян Дойнов прогнозира, че през следващите седмици и месеци ще станем свидетели на политически хватки, мръсни игри, трикове и популизъм. „Това ще отмине. Ще го изтърпим. Не това остава в историята на общината.

Зам.-кмет: Община Сопот е във финансов възход

Там стоят делата. Днес община Сопот е различна от това, което беше през 2015 година. Защото работихме неуморно. Продължаваме напред“, добави още кметът.