Дарик обявява конкурс за кореспонденти и рекламни консултанти
Дарик обявява конкурс за кореспонденти и рекламни консултанти / DARIK

Дарик радио разширява кореспондентската си мрежа и обявява конкурс за репортери, рекламни агенти и ПР консултанти за региона на Пазарджик, Асеновград, Велинград и Карлово. Всеки, който желае да стане част от екипа на Българското национално Дарик радио, може да изпрати мотивационно писмо и автобиография до пловдивската редакция на медията от 11 до 21 януари 2016 г.

Документите се подават на електронната поща на РРС Дарик Пловдив darikradioplovdiv@gmail.com и лично до главния редактор Лалка Златанова на zlatanova.lali@gmail.com.

За участие в конкурса за журналисти желаещите трябва:

• Да имат професионален опит

• Задължително да заявят избора си на сесия на посочените електронни адреси

• В 11 ч. на 22.01.2016 г.  да се явят на адрес Пловдив, ул. „Любен Каравелов" № 9-Б, ет.6 и да носят свидетелство (оригинал или копие) за завършено образование и  автобиография

• В рамките на четиридесет минути да редактират предварително подготвена новина и да разгърнат идея за репортаж по свободно избрана тема, която да  представят в индивидуален разговор

За участие в конкурса за рекламни агенти и ПР консултанти желаещите трябва:

· Да имат професионален опит и да познават развитието на бизнеса в региона, за който кандидатстват.

В 11 ч. на 29.01.2016 г.  да се явят на адрес Пловдив, ул. „Любен Каравелов" № 9-Б, ет.6 и да носят свидетелство (оригинал или копие) за завършено образование и  автобиография.

Кандидати, които имат желание и възможност да работят едновременно като кореспонденти и рекламни консултанти, ще имат предимство.