По покана на Петър Паунов Джо Лин Търнър с уникално шоу в Кюстендил
По покана на Петър Паунов Джо Лин Търнър с уникално шоу в Кюстендил / Дима Кирилова,Дарик радио

Вокалистът на Рейнбоу и Дийп Пърпъл Джо Лин Търнър покани феновете си на концерта в Кюстендил тази вечер. На официалната пресконференция, освен американската хард рок звезда, присъстваха досегашният кмет и кандидат за нов мандат от Коалиция "Кюстендил" Петър Паунов, кандидатът за общински съветник и директор на общинския театър Чавдар Ненов и Звезди Керемедчиев от „Ахат". Джо Лин Търнър ще пее пред Драматичния театър днес в Кюстендил от 18:00 часа.

По покана на Петър Паунов Джо Лин Търнър с уникално шоу в Кюстендил
netinfo

Американската хард рок звезда представи кандидатът за кмет Петър Паунов с думите: „Да благодаря, че при нас е неповторимият глас на световния хард рок, човек, който не се нуждае от посрещане, човек, който с нетърпение очакваме почти цяло десетилетие.Благодаря на Бог, че той е днес е с нас".
„За мен е чест да бъда тук, благодаря за поканата, искам да ви поканя на концерта довечера, искам да ви уверя, че ще си изкараме невероятно въпреки времето, защото ние обичаме рока и сме вярващи. Пристигнах късно снощи, след 16- часов полет и бях много уморен, спах 14 часа в стаята, но минавайки през града видях, че това е страхотен град с усмихнати хора", заяви Джо Лин Търнър.
„Имам сантимент към града, тук съм служил, когато имаше гранични войски в село Лозно. Имам много приятели и идвам често тук. За мен беше изключително удоволствие да се свържа с Джо и да доведем такъв изключителен изпълнител и човек. Щастлив съм, че имам възможност да споделя сцената с вас, днес ще съм с моята група „Аналгин". Тази вечер в Кюстендил ще се случат неща, които не се случвали никога. Ние сме тук с кауза, защото ние обичаме добрите хора и тези, които правят добро. В този случай подкрепяме човек, в който аз вярвам, че има реални възможности и мечти за града. В следващите 5 години, ако нещата се движат по начина, който ги вижда Петър Паунов, мисля че Кюстендил ще се превърне в прекрасен почивен край на България, вие сте до границата, така че тук ще има наплив от туристи и от съседните държави", заяви Звезди Керемедчиев.
Джо Лин Търнър обеща на феновете си час и половина шоу с най- добрите парчета на Рейнбоу и Дийп Пърпъл. Музикалното събитие е по инициатива на досегашният кмет на общината и кандидат за нов мандат Петър Паунов и е безплатно за всички фенове от целия регион.
Фолк-арт формация към читалище „Братство", с диригент Адела Харалампиева, Александра Борисова и група „Аналгин" ще подгряват участието на бившия вокалист на Рейнбоу и Дийп Пърпъл.За феновете ще свири и група „Аналгин".
За любителите на рок-музиката Кралят на мечтите (по едноименнта песен на Пърпъл King of Dreams) обещава изключително емоционално преживяване - заедно да уловят дъгата, изпъстрена с всички легендарни парчета на двете култови групи, станали прочути благодарение на неговия невероятен глас.