4000 лв. задигнаха от апартамент в Димитровград, кошери с пчели в Узунджово
4000 лв. задигнаха от апартамент в Димитровград, кошери с пчели в Узунджово / DarikNews, Архив

4 000 лв. от жилище на бул. „Ст. Стамболов” са били откраднати през почивните дни, съобщават от областна дирекция „Полиция”. Крадецът е проникнал в апартамента, като отключил входната врата. Парите са били оставени в гардероба, уточняват от полицията.

В районното управление в Димитровград са образувани производства и за 4 кражби от кафе автомати. 2 от тях са на булевард „Раковски” в града, откъдето са откраднати монети на стойност 180 лева и фискално устройство. Другите два кафе автомата са на булевард „Благоев” и на жп гара „Разпределителна”, откъдето са задигнати още 180 лева. Всички кафе машини са с разбити врати.

 

За кражба на кошери съобщават от хасковското управление на полицията. За липсата им съобшил 75-годишният им собственик, който заявил, че от от пчелина му до ж.п. гарата в село Узунджово са откраднати 23 пчелни кошери с пчели. В същото село е регистрирана кражба и от смесен магазин. След разбиване на входната му врата, са били задигнати 200 лева, хранителни продукти и маратонки.