Областният управител с приз за сътрудничество със структурите на гражданското общество
Областният управител с приз за сътрудничество със структурите на гражданското общество / Областен управител Габрово

Областна администрация в Габрово получи грамота за Втори подгласник в категория „Най-добра практика за партньорство между областна администрация и структури на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” за 2013 г.

Областният управител Николай Григоров получи отличието по време на тържествена церемония по награждаване на победителите в петото издание на годишния национален конкурс на „Фондация за прозрачни регламенти” за прозрачност и партньорство в дейността на областните и общинските администрации.

Областният управител с приз за сътрудничество със структурите на гражданското общество
netinfo

„Полученият приз е достатъчен стимул, за да продължаваме да работим прозрачно и открито и в диалог с гражданското общество – коментира след церемонията Николай Григоров. Добрата практика в Областна администрация – Габрово, отличена с грамота, е дейността на създадения Обществен съвет към Областния управител на област Габрово, чрез който се цели осигуряване участието на гражданите в обществения и икономическия живот, чрез утвърждаване принципите на правовата, демократична и социална държава.