Личен архив
Личен архив / Кристина Сидорова
Елена Йончева е с най-много номинации да бъде кандидат за евродепутат на социалистите. До понеделник приключват конференциите в област Габрово. В събота се състояха форумите в Дряново и Габрово, днес в Севлиево, а в понеделник в Трявна.
 
Депутатът Кристина Сидорова заяви, че Момчил Неков – настоящ член на Европейския парламент, също получава значителна подкрепа за нов мандат. Това се дължи на сериозната му дейност в региона през последните пет години, поясни народната представителка.

Социалистките се обявиха срещу зачестилите прояви на детска агресия
 
Други номинирани от местните структури са: Деница Златева, Сергей Станишев, Александър Корнезов, Цветелина Пенкова – член на Младежкото обединение и клуб Милениум, Калин Славов от „Прозрачност без граници”, проф. Иво Христов и Трифон Панчев.
 
„Ясно и категорично сме заявили, че напускаме Парламента и условията, при които се връщаме. Към момента те не са изпълнени и нищо не налага нашето връщане. Още повече, че напускането на пленарна зала извади на светло една нова коалиция – ГЕРБ, ДПС и Обединените патриоти. Ние сме свидетели на нова конфигурация в управлението. Виждате какви решения се вземат и какви компромиси се правят в името на властта. БСП не може да бъде част от това и да легитимира управление, което е изчерпано.”

Силно женско политическо присъствие на конгреса на Партията на европейските социалисти

Депутатът от БСП Кристина Сидорова бе от първите, поставили подписа си под искането за отмяна на сделката с ЧЕЗ България
БСП

Кристина Сидорова информира, че участва в срещи в страната, заедно с други свои колеги и активно работи с населението в региона.
 
„Имаме подкрепата на хората за решението си да не бъдем в пленарна зала. Няма какво да правим при тази шайка в Парламента”, категорична бе Кристина Сидорова.