Набират се „внучета назаем” за участие в „Приеми ме на село – създаване на мрежа от приемни села в България”
Набират се „внучета назаем” за участие в „Приеми ме на село – създаване на мрежа от приемни села в България” / Община Габрово

Набират се „внучета назаем” за участие в инициативата „Приеми ме на село – създаване на мрежа от приемни села в България”.

Екипът на проекта разпространи подробна информация как желаещите могат да се присъединят.

"Ако си на възраст между 15 и 29 години и лятото ти е скучно и еднообразно, значи тази новина е точно за теб!

Имаш невероятната възможност да избягаш за няколко дни от градската джунгла и да се потопиш в свят, в който спокойствието, чистотата и хармонията с природата доминират.

Стани „внуче назаем” и изживей 5 дни на село, потопен в пасторална идилия. Запознай се с нови и интересни млади и не чак толкова млади хора. Баби и дядовци „под наем” те очакват, за да те научат да приготвяш традиционни кулинарни специалитети и да те запознаят с местния бит и фолклор. С тяхна помощ ще станеш по-сръчен, както в градината, така и в някои други непознати народни занаяти.

Проектът „Приеми ме на село” насърчава младите хора освен приятното и забавното, да научат и нещо полезно, да похапват здравословно и да изтрият праха от  забравеното българско минало. Запиши се и бъди активен!

Как може да участваш? Разбери - тук!

Завления за участие се приемат до 01.08.2014 год. на e-mailprosveta1931@gmail.com или на Фейсбук страницата на проекта - https://www.facebook.com/Priemimenaselo?ref=hl".