Люпко Петрович и Стойчо Стоилов впечатлени от спортната база в Трявна
Люпко Петрович и Стойчо Стоилов впечатлени от спортната база в Трявна / Община Трявна

Кметът на Трявна инж. Драгомир Николов се срещна с треньорското ръководство на ПФК “Литекс“ – Ловеч. Отборът е на тридневен подготвителен лагер в Трявна, , преди началото на шампионата в „А“ ПФГ.

В срещата взеха участие Стойчо Стоилов – главен мениджър на „Литекс“, старши треньорът на отбора  Люпко Петрович – носител на КЕШ с отбора на „Цървена звезда“ и бивш треньор на „Литекс“ през сезон 2005-2006, кондиционният специалист Гуидо Бауе, както и членовете на треньорския щаб Иво Иванов и Евгени Колев.

На срещата инж. Николов запозна присъстващите  с проектите, реализирани в Общината в областта на спорта и изрази своето задоволство, че отбор като „Литекс“ е избрал Трявна за провеждане на тренировачен лагер.

От своя страна треньорския щаб на „Литекс“ - Стойчо Стоилов и Люпко Петрович, изказаха своите впечатления за прекрасната спортна база и отличните условия за спорт и подготовка, които предлага Трявна след обновяването на спортните комплекси, както и за изключително европейския облик града.