Задържаха мъж, наръгал с нож свой „опонент" при скандал
Задържаха мъж, наръгал с нож свой „опонент" при скандал / netinfo
Липсата на ерекция спасила от изнасилване възрастна жена от габровско село.

Наложило й се да се раздели със 190 лева и да изтърпи множество заплахи, в това число и с хладно оръжие.

Предстои насрочването на процес срещу 40-годишния насилник, който е рецидивист. 

Престъплението е извършено през ноември миналата година. Светослав, който живеел под наем в селска къща се напил в местната кръчма, след което продължил с консумацията на ракия в домашни условия. Малко след полунощ на 7 ноември той решил да вземе парите на възрастна жена. Успял да влезе в дома й, въпреки стабилните мерки за сигурност, претърсил стаите, но не открил пари.
 

Доживотен затвор за рецидивист, опитал да изнасили и запали възрастна жена



Натрапникът влязъл при жената, която спяла, легнал до нея и се опитал да я приласкае с целувки. Бабата скочила, уплашена от мъжа с маска до себе си и започнала да вика за помощ.
 

Убиец от Угърчин напада в Габрово



Светослав станал, свалил панталона и бельото си и направил опит за полов акт, но не успял, тъй като нямал ерекция. Това сочи информацията, с която разполага Прокуратурата. 
 

Обвинен в опит за убийство, палеж, блудство и грабеж се изправи пред Темида


Рецидивистът извадил нож и заплашил жената да я нарани, ако продължи да вика и не му дава парите си. За да се избави, възрастната жена казала къде държи наличните си левове. Светослав ги взел и си тръгнал. След оплакването на жената, той бил арестуван, предстои насрочването на дело.